Om oss

På vår webbplats www.andreasapotek.com kan du bekvämt och enkelt göra det köp du vill. Vi strävar efter att utöka vårt sortiment så mycket som möjligt och gör det ofta, så att du alltid har möjlighet att köpa toppmoderna produkter. Det perfekta komplementet till en bekväm shoppingupplevelse är den utmärkta servicen och säkerheten för alla betalningar online.

Enkel navigering för intuitiv användning

Den största fördelen med vår onlinebutik är det användarvänliga gränssnittet, som är anpassat till alla enheter och kan förstås av vem som helst. Vi har försökt skapa en mycket användarvänlig katalog så att kunderna enkelt kan lägga till de produkter de vill ha i sin inköpslista. Det är lika enkelt och lättillgängligt att söka efter en produkt i nätbutiken som att göra en beställning.

Din shoppingupplevelse är enkel och säker

När du har tittat på de produkter som du vill ha i katalogen och lagt dem i din varukorg har du flera betalningsalternativ. De har alla en sak gemensamt - hög säkerhet och skydd av dina betalningsuppgifter så att du inte behöver oroa dig för dina personuppgifter.

För kunder i vår webbutik är det möjligt att betala en delbetalning (förskottsbetalning) eller hela betalningen med kreditkort eller banköverföring. Omedelbart efter att du har gjort din beställning får du ett meddelande via e-post och kan följa statusen på din beställning.

Snabb leverans

Vi erbjuder en mycket snabb frakttjänst som med rätta kan kallas "expressleverans". Varorna skickas samma dag som betalningen sker.

Vårt lager ligger i EU och leveranstiden är 4-7 dagar. Något längre tid för fri frakt.

Omfattande och personlig service

Alla våra kunder har tillgång till en avgiftsfri telefonjour. Ett enda samtal räcker för att ge dig nyttig information om de läkemedel, örter och potensprodukter som finns i vår webbutik.

Produktportfölj

Webbplatsen www.andreasapotek.com erbjuder original- och kvalitetsprodukter av internationella märken. Dessa inkluderar Pfizer Lili, Bayer eller LIDA. Du hittar också exklusiva generiska läkemedel, t.ex. Ajanta, som inte finns tillgängliga i någon annan butik.

Om du har några frågor, önskemål eller förslag om din beställning kan du skriva ett e-postmeddelande till oss, adressen finns på vår webbplats. Vi läser varje e-postmeddelande noggrant och svarar så snart som möjligt. Öppettider för kundtjänsten finns på webbplatsen.

Försäljning utan recept

För att köpa effektiva och originella produkter från vår webbplats behöver du inte besöka en läkare och slösa din tid på att få ett recept. Du behöver inte längre dela med dig av dina känsliga problem och känna dig obekväm vid specialistbesöket: du behöver bara beställa på vår webbplats så får du lösningen på ditt problem.

Låga priser

Vi har valt ett unikt och fördelaktigt logistiksystem som gör det möjligt för oss att arbeta direkt med tillverkarna. Genom att kringgå mellanhänder kan vi sälja även märkesvaror av högsta kvalitet till det mest överkomliga priset.

Våra kompetenta specialister har alltid koll på de senaste nyheterna och spårar förändringar på läkemedelsmarknaden för att kunna välja ut de bästa erbjudandena åt dig.

Kvalitet och engagemang

www.andreasapotek.com hjälper dig att fatta beslut om medicinska produkter. Du kan själv avgöra vilken medicin som är bäst för dig. Men om du är osäker kan du alltid kontakta vår personal för en anonym konsultation online.

Att handla i webbutiken är inte en ersättning för att besöka en läkare. Administrationen av vår webbplats rekommenderar starkt att du konsulterar en specialist vid hälsoproblem och symtom. Det är nödvändigt att identifiera orsaken till sjukdomar.

Lojala kunder

En av våra stoltheter är våra lojala kunder. De har upplevt våra produkters kvalitet och originalitet och beställer nu olika produkter till sig själva och sina vänner.

Samtidigt blir vi glada när antalet stamkunder minskar. Det betyder att våra produkter har hjälpt dem att bli av med hälsoproblem en gång för alla och återhämta sig både fysiskt och psykiskt.

Vårt mål

Vi har skapat en unik online-resurs som kombinerar online-apotek och en uppdaterad kunskapsbas för anställda om alla artiklar i katalogen. Därför bifogar vi alla produkter med så detaljerade beskrivningar som möjligt, så att du får en fullständig bild av de produkter du beställer.

Vårt uppdrag

Vårt uppdrag är enkelt - att göra behandling tillgänglig för alla, oavsett social eller ekonomisk ställning. Oavsett om det handlar om erektil dysfunktion eller andra brister hittar du en effektiv och billig lösning hos oss. Vårt primära mål är att ha ett individuellt tillvägagångssätt och att skräddarsy varje enskilt fall.

Vi rekommenderar att du rådgör med en specialist innan du beställer.


Medicinska direktoratet

Constantina SargediDr Constantina Sargedi - en urologisk kirurg - tog sin kandidatexamen vid Stockholms universitet 1995. Hon har arbetat på Swedish Medical Center i mer än 20 år. Hon har stor erfarenhet av att behandla patienter med urologi, potens- och prostataproblem. Han har deltagit i många studier och vetenskapliga artiklar.