De bästa historiska uppfinningarna för att öka den manliga kraften
Min kundvagn Totalsumma: kr 0.00
0
Inga produkter i kundvagnen

De bästa historiska uppfinningarna för att öka den manliga kraften

Sedan urminnes tider har mänskligheten försökt hitta ett effektivt sätt att öka den manliga styrkan. På kinesiska marknader kan man än i dag hitta torkade kroppsdelar från olika djur, som om de skulle hjälpa till att öka den manliga kraften. Men än så länge är deras effektivitet tveksam.

Under 1900-talet letar forskarna seriöst efter en lösning på ett så viktigt och känsligt problem som erektil dysfunktion. De lyckades revolutionera området för intima relationer och upptäckte flera intressanta sätt att förbättra mäns sexliv.

De första försöken med protester

Det första svaret på impotens på 40-talet var försök att implantera elastiska proteser i de manliga könsorganen. Nu verkar det vara en hemsk metod, men på den tiden var det det enda sättet för män med erektil dysfunktion att börja njuta av intimitet med kvinnor igen. Två forskare (från Ryssland och Tyskland) studerade en modell av hur en valpenis fungerar och använde den som grund för en protes för män. De började experimentera, men misslyckades.

Det var dock deras idéer som fick andra forskare att uppfinna uppblåsbara penisimplantat på 1970-talet. Utvecklingen slog igenom, och sedan dess har falloproteser också använts för behandling av impotens. Denna metod används dock i extrema fall när andra metoder inte har gett önskat resultat.

Behandling genom samtal

På 70-talet av 1900-talet var de amerikanska sexologerna W. Masters och W. Johnson studerade i laboratoriet de normala fysiologiska reaktionerna hos män och kvinnor under samlag. Forskare har gjort ett verkligt genombrott inom området psykologisk erektil dysfunktion och utvecklat en okonventionell metod för behandling av sexuella problem. De publicerade en detaljerad beskrivning av sin metod i boken “Sexual Reactions in Man”. Boken gav upphov till och låg till grund för den moderna sexterapin.

Vaskulär dilatation tydligt

1983 började världen tala om den brittiska fysiologen Giles Brindleys originella och inte helt humana handling. När han höll en föreläsning inför publiken i American Urological Association drog han ner byxorna och gav sig själv en spruta av läkemedlet fentolamin, som har en vasodilaterande effekt. På detta sätt visade han tydligt hur detta läkemedel påverkar potensen och förbättrar erektionen. Män som hade förlorat hoppet om att leva ett fullvärdigt sexuellt liv blev glada. De var inte rädda för att sätta nålen i penisens hålvävnad, den känsligaste och mest ömtåliga platsen. Brindleys upptäckt ledde till nya behandlingar för impotens.

Du botade den ena, du botade den andra

Nästa upptäckt var resultatet av ett misstag, men blev det mest effektiva sättet att lösa problem med styrka. 1992 genomförde det amerikanska läkemedelsföretaget Pfizer kliniska försök med ett nytt läkemedel – sildenafilcitrat. Det utvecklades som en behandling för hjärtsjukdomar. Men alla försök gav inte det önskade resultatet – läkemedlet kunde inte hantera hjärtsjukdomar. De testade männen noterade dock att blodet rusade till penis och att de fick erektion. Sildenafil blev snabbt omdefinierat till en behandling för impotens. Det ingår numera i många piller och kapslar som är avsedda att öka den manliga styrkan, till exempel Viagra.

Tuggummi med specialeffekt

Att ersätta injektioner med piller har gett det manliga könet en bekvämare och smärtfri behandling av erektil dysfunktion. Men att ta tabletterna orsakade också svårigheter för många: vissa kände sig inte bekväma med att ta läkemedlet i denna form vid en viss tidpunkt, andra var generade över att någon skulle se det, andra var tvungna att kämpa mot kräkreflexen.

Ändå hjälpte utvecklingen: läkemedel för att öka styrkan började produceras i form av tuggtabletter. De har många fördelar: de drar inte till sig uppmärksamhet, de fungerar snabbt, de har en behaglig myntsmak och fräschar upp andedräkten. Förutom att deras vita färg inte orsakar frågor, vilken typ av medicin en man tar. Ingen kommer att tro att detta är ett sätt att öka styrkan, eftersom analoger har en blå nyans.

Tuggtabletterna innehåller samma sildenafil. Verktyget fungerar på följande sätt: den aktiva ingrediensen slappnar av i penisens kaviteter, vilket leder till att blodflödet till den ökar, det finns en fullständig erektion. Läkemedlets verkan börjar vid sexuell stimulering. För att sildenafil ska fungera snabbt och effektivt måste du komma ihåg en regel: fet mat minskar absorptionen av ämnet, vilket ökar tiden till början av dess verkan. Därför beror resultatet av att ta tabletterna direkt på mängden mat i magen.

Oavsett vilka positiva egenskaper en viss drog kan ha för att lösa problem med styrka är självmedicinering ytterst oönskad. Vid sexuell dysfunktion är det nödvändigt att konsultera en läkare för urologisk undersökning. Detta hjälper till att fastställa den exakta orsaken till erektil dysfunktion och undvika eventuella obehagliga konsekvenser av att ta olämpliga läkemedel.