6 sätt att bekämpa erektil dysfunktion som kommer att överraska dig
Min kundvagn Totalsumma: kr 0.00
0
Inga produkter i kundvagnen

6 sätt att bekämpa erektil dysfunktion som kommer att överraska dig

Listan innehåller sprängämnen, kalejdoskop, hästimitationer och några andra konstiga sätt att förbättra din styrka. En del av dem väcker frågan om hur någon kunde komma på detta.

Explosiv gel

I den tryckta utgåvan av Daily Mail den 1 februari 2016 finns en nyhet som många män är nöjda med. Brittiska forskare, ledda av Dafydd Ralph, konsulturolog vid ett sjukhus i London, har skapat en innovativ produkt. Det visade sig vara en gel med en explosiv komponent. Det hjälper till att hantera erektil dysfunktion i en snabbare tid. Forskarna presenterade utvecklingen som ett mycket effektivt botemedel.

Denna gel ska smörjas in på könsorganen cirka 30 minuter före det planerade samlaget. På grund av vad finns det en stark erektion? Saken är den att kompositionen innehåller en liten dos av det explosiva nitroglycerinet. Det gör att blodkärlen utvidgas snabbt. Detta leder till att blodet strömmar till penis. Nästan omedelbart kan ägaren glädja sig.

Den innovativa produkten befinner sig på försöksstadiet och har ännu inte börjat tillverkas i serieproduktion. Forskarna har redan hittat 200 frivilliga i Storbritannien. Patienternas åldrar är: 18-70 år. Alla har nedsatt erektionsförmåga. Den kliniska studien har ett mycket intressant program. Deltagarna måste ha regelbundet sex. Det är dock okänt om forskarna kommer att tillhandahålla flickor eller om männen måste hitta sina egna partners.

Simulerad ridning

Detta geniala sätt upptäcktes av en forskare från Vitryssland, Dmitri Sagaidak. Mannen är över 70 år gammal. Och på äldre dagar fortsätter han att skryta om de fantastiska sexuella möjligheterna. Han bestämde sig för att hjälpa människor som inte hade samma tur som han själv med sin manliga hälsa. För detta ändamål har Dmitry tillverkat ett vibrotrain. Och inte bara en enkel, utan en simulering av ridning.

En vitrysk forskare hävdar att det fanns en anledning till att den ryska adeln ägnade sig åt ridning. Det var inte för skojs skull, inte alls. Det var relaterat till att förbättra potensen. Det verkar som om Dmitry inte tänkte på att hästar var det viktigaste transportmedlet på den tiden. Men strunt i det, det är en bagatell.

Publiken ställde en logisk fråga. Hur exakt hjälper imitationen av ridning eller verklig ridning på en häst till att skapa ett sexliv? Hemligheten är enkel. Det visar sig att vibrationer stimulerar blodflödet i skrevet i detta område. Därför kommer regelbunden träning (verklig eller simulerad) ridsport erektion att glädja mannen mycket oftare än vanligt.

Denna utveckling har för närvarande tillämpats i den ekonomiska domstolen i Minsk. Där används det för att “ta udden av”.

Koffein

Forskare vid University of Texas Health Science Center (Houston) har undersökt frågan. De leddes av David Lopez, läkare och biträdande professor vid UTHealth School of Public Health. De fann att kaffe påverkar den sexuella lusten. De studerade 4 000 män under tre år (2001-2004). De var i 20-årsåldern. Alla led av erektil dysfunktion från tid till annan.

Volontärer som drack upp till 170 mg koffein per dag började uppleva problemet 42 % mindre ofta än tidigare. De som drack upp till 303 mg började få problem 39 % mindre ofta. Män som inte tog koffein alls eller som drack upp till 0,7 mg per dag var mycket mer benägna att klaga på potensproblem.

Resultaten av experimentet kan vara en tröst för alla kaffedrickare. Om man dricker 170-375 mg koffein (dvs. 2-3 koppar av drycken) per dag minskar männens risk att drabbas av misslyckande med flera gånger. Kaffe hjälper alltså till att undvika att det blir jobbigt i sängen. Det hjälper även män som lider av övervikt och högt blodtryck. Läkare har satt just dessa kategorier av människor högst upp på listan över risken att utveckla impotens.

En barnleksak

Här visade sig Andriy Slyusarchuk, neurokirurg, professor och medicine doktor från Lviv. Han sa att för att eliminera problemen med potens är en leksak för barn, nämligen kalejdoskopet, till hjälp. Vad exakt ska du göra med den? Inget ovanligt. Det är precis vad barn gör. Forskaren upptäckte att män får erektion när de tittar på det flerfärgade glaset i röret. Allt du behöver göra är att ägna 15 minuter om dagen åt det. Det är inte alls en dyr affär.

Experterna kom fram till denna slutsats av en slump. Kalejdoskop användes som visuell stimulans. Den hjälpte patienter som genomgick rehabilitering efter hjärnkirurgi. Under behandlingen noterade läkarna en intressant reaktion. Efter 15-20 minuter ökade kroppens allmänna tonus och humöret. Och, vilket är mycket viktigt, den sexuella driften. Allt detta görs på ett mycket enkelt sätt. Det är nödvändigt att titta in i röret i omgångar: nu med höger, nu med vänster öga.

Forskarna förklarar att denna effekt orsakas av kalejdoskopets ovanliga färgschema. I världen utanför finns inga sådana nyanser. Detta leder till att hjärnan hamnar i ett tillstånd av lätt chock. Den överför en glad stämning till människokroppen. Hypotalamus, det hjärncentrum som ansvarar för sexuell lust, ignoreras inte heller. Det är så en erektion uppstår.

Vattenmelon

De amerikanska forskarna har inte försummat detta underbara stora bär. De har konstaterat att vattenmelon utvidgar blodkärlen och ökar libido. Anställda vid centret för förbättring av frukter och grönsakers egenskaper “A&M” (delstaten Texas) har förklarat denna effekt. De tror att vattenmelon är bra för styrkan på grund av arginininnehållet i bäret.

Arginin verkar hjälpa till med alla problem. Bhimu Patil, som är chef för centret, berättade om de många egenskaperna hos detta ämne. Den ökar till exempel inte bara sexlusten, utan utvidgar också blodkärlen, avlägsnar gifter och avfall från kroppen, stärker hjärtmuskeln, ger huden näring med nyttiga ämnen och förbättrar humöret.

Men det finns ett “men”. För att arginin ska ha åtminstone en viss effekt på styrkan är det nödvändigt att äta cirka sex plastmuggar vattenmelonmassa. Ännu bättre är att äta skalet. Det innehåller ännu fler nyttiga ämnen än fruktköttet.

Vulkan

Vulkanen Solfatara ligger 10 km från Neapel. Från dess krater avges vätesulfid. Det finns en uppfattning att denna färglösa gas är mycket bra för den manliga kraften. Vilka är de fakta som styrker detta påstående? Det finns ett högt födelsetal i vulkanens närhet.

Naturgasen har dock en mycket obehaglig arom. Ofta jämförs den med lukten av ruttna ägg. På grund av denna ovanliga och för många människor nödvändiga egenskap samlas alltid mängder av turister i närheten av vulkanen. En smart entreprenör har hittats. På området intill Solfatara anlade han parkeringsplatser. På den här parkeringsplatsen kan du inte bara parkera din bil utan också få lite privatliv med en dam efter att ha andats in vätesulfid.